Search found 5 matches

by wildling
22 Nov 2020 20:08
Forum: Discussions in English
Topic: need help to unmask type specific events
Replies: 6
Views: 899

Re: need help to unmask type specific events

I changed again for "hide_single_device_events": [] in all (2) profiles, rebooted and tested by powering off the z-wave switch device. No notification about connection lost. My sec + code device (log tracking with sec -> value in a semaphore file -> red by a zway code device) workaround wo...
by wildling
15 Nov 2020 14:02
Forum: Discussions in English
Topic: need help to unmask type specific events
Replies: 6
Views: 899

Re: need help to unmask type specific events

Okay, mysterious, false appeared to be the appropriate value regarding the other parameters ....
I joined the file (zipped for upload reasons)
by wildling
15 Nov 2020 00:14
Forum: Discussions in English
Topic: need help to unmask type specific events
Replies: 6
Views: 899

Re: need help to unmask type specific events

Thanks for your response, I changed in config,json "hide_single_device_events": [], --> "hide_single_device_events": false, I now have the "[core] Notification: error (connection): Connection lost to Z-Wave device ID: 9" in the log, but neither events in the event gui, ...
by wildling
08 Nov 2020 15:39
Forum: Discussions in English
Topic: need help to unmask type specific events
Replies: 6
Views: 899

need help to unmask type specific events

Hi, by mistake I masked all events from type "connection lost", by the way these events disappear from the z-way-server.log too
can anybody tell me how to re-enable events masked by type?
Thanks
by wildling
13 Feb 2018 20:53
Forum: RaZberry
Topic: Notify if connection lost to device?
Replies: 3
Views: 3535

Re: Notify if connection lost to device?

Thanks a lot for sharing your solution in such a detailed way, it was exactely what I needed too
kt