Search found 9 matches

by johnny_boy_1984
15 Apr 2020 17:40
Forum: Z-Uno
Topic: Greenhouse irrigation almost there
Replies: 8
Views: 1373

Re: Greenhouse irrigation almost there

Results are the same, it works for an hour or so. i used the example, but that is also a Multilevel, so guess that doesn's work also ZUNO_SENSOR_MULTILEVEL(ZUNO_SENSOR_MULTILEVEL_TYPE_TEMPERATURE, SENSOR_MULTILEVEL_SCALE_CELSIUS, SENSOR_MULTILEVEL_SIZE_TWO_BYTES, SENSOR_MULTILEVEL_PRECISION_TWO_DECI...
by johnny_boy_1984
14 Apr 2020 13:58
Forum: Z-Uno
Topic: Greenhouse irrigation almost there
Replies: 8
Views: 1373

Re: Greenhouse irrigation almost there

I got it working again by excluding and includig the z-uno again. But only for an hour or so, then no new data is received.
Would it be an option to use a DS18B20 or will that not do the trick, because it is also a Multi level sesor?
by johnny_boy_1984
14 Apr 2020 09:18
Forum: Z-Uno
Topic: Greenhouse irrigation almost there
Replies: 8
Views: 1373

Re: Greenhouse irrigation almost there

That's a bit disapointing, guess i have to measure it with another device.

Can you then help me to point me out on how to set the switch 'off' after the irrigation sequence is done.
I thought this must be done in the 'byte pin10SensorBinaryGetter()' but i don't know how.
by johnny_boy_1984
13 Apr 2020 18:26
Forum: Z-Uno
Topic: Greenhouse irrigation almost there
Replies: 8
Views: 1373

Re: Greenhouse irrigation almost there

I got it working a few earlier versions ago, after combining different codes it isn't working anymore. I suspect a fault in my code.
by johnny_boy_1984
12 Apr 2020 14:22
Forum: Z-Uno
Topic: Greenhouse irrigation almost there
Replies: 8
Views: 1373

Greenhouse irrigation almost there

Hello, I've been busy with a project to water all my plants in the greenhouse. The system is stand alone with a water tank instead of a connection on the water mains. So first the program has to check if the water level is not low, this to protect the waterpump. If the water level is ok, the irrigat...
by johnny_boy_1984
08 Mar 2019 18:50
Forum: Discussions in English
Topic: Delay() not working
Replies: 4
Views: 1148

Re: Delay() not working

I get the hint, i created an integer that changes when the state of the setter is changed, the rest happens in the loop. It is working now: // pin number, where relay is connected #define RELAY_PIN9 9 #define RELAY_PIN10 10 #define RELAY_PIN11 11 // variable to store current relay state byte lastSet...
by johnny_boy_1984
07 Mar 2019 20:04
Forum: Discussions in English
Topic: Delay() not working
Replies: 4
Views: 1148

Re: Delay() not working

Is it possible to create a delay on another way? I tried a lot of possibilities, but i am kinda stuck here.
What i would like to do is opening and closing ports one after another in a sequence.
by johnny_boy_1984
11 Feb 2019 13:44
Forum: Discussions in English
Topic: Temperature Domoticz
Replies: 1
Views: 702

Temperature Domoticz

Hi,
I tried both examples with DHT11 and DS18B20 codes. Both are giving results on the serial monitor, bot i can't add the correct device in domoticz, the only device i can add is 'normal' swith. How can i add a temp sensor?
by johnny_boy_1984
11 Feb 2019 12:44
Forum: Discussions in English
Topic: Delay() not working
Replies: 4
Views: 1148

Delay() not working

Hello, I am trying for my first project to digitalWrite several pins high or low with a delay, but the delays are ignored. I used the control relay example and added extra output pins. The result is all three defined pins are going on and off simultaniously instead of with a delay. /* * This example...