Search found 17 matches

by insiorc
23 Jan 2021 13:52
Forum: Official announcements
Topic: Google Home Assistant
Replies: 30
Views: 36926

Re: Google Home Assistant

And finally, I got an instance where the google assistant turned off the light as expected with no delays or error, just a confirmation tone. This was at 00:54. Unfortunately this morning it is giving the error but not actually activating the light.

Thanks.
by insiorc
15 Jan 2021 12:52
Forum: Official announcements
Topic: Google Home Assistant
Replies: 30
Views: 36926

Re: Google Home Assistant

As an update, over the past few days Google Assistant has worked 100% of the time, just varying time delays and always an error message.
by insiorc
12 Jan 2021 02:16
Forum: Official announcements
Topic: Google Home Assistant
Replies: 30
Views: 36926

Re: Google Home Assistant

Thanks PoltoS The only thing looking like a token that I could find was the name https://oauth-redirect.googleusercontent.com/r/z-way-homegraphXXXXXXX984729 (leaving the requested 6 digits). Is this what you need? Today I have asked Google to operate a light and a blind several times and each time I...
by insiorc
10 Jan 2021 18:05
Forum: Official announcements
Topic: Google Home Assistant
Replies: 30
Views: 36926

Re: Google Home Assistant

I've been finding the Google integration useful for some time now, but almost every time I get the "sorry, it looks like zwave.me is unavailable right now" message but then after about 5 seconds the light will turn on/off. The delay, while irritating, I can live with as usually the light w...
by insiorc
06 Nov 2020 00:23
Forum: Discussions in English
Topic: Philips Hue app?
Replies: 79
Views: 66905

Re: Philips Hue app?

Does anybody have a working Hue app since upgrading to 3.1 or 3.1.1? Only my first 3 hue lamps are getting recognized in zway, while my other 20+ lamps are not selectable. Yes I'm on 3.1.1 and my Hue app is working fine. Only issue is if I reboot the Raspberry Pi I need to remember to go into the a...
by insiorc
27 Jan 2020 17:23
Forum: Official announcements
Topic: Google Home Assistant
Replies: 30
Views: 36926

Re: Google Home Assistant

I updated to v3.0.4 and have had it running a few days without any reboot, so all good there.

There is still a few instances of "sorry, couldn't reach z-wave.me", but it's useful when it's working well.
by insiorc
22 Jan 2020 12:29
Forum: Official announcements
Topic: Google Home Assistant
Replies: 30
Views: 36926

Re: Google Home Assistant

I've had this working about 4 weeks now, it's mostly worked fine with the occasional " z-wave.me is unavailable right now". What I have to do is pause/stop the Google Home app within the z-way Active Apps as if I don't then the server stops requiring an RPi reboot. With it paused, it does ...
by insiorc
10 Dec 2019 22:22
Forum: Discussions in English
Topic: UZB1 No Firmware Updates shown in Network -> Controller Info
Replies: 13
Views: 6101

Re: UZB1 No Firmware Updates shown in Network -> Controller Info

I'm on Z-Way 3.0.2 on RPi3, my UZB F/W is 5.33 and I've an option to upgrade to 5.34. Does the system tell me I need to upgrade the bootloader first, or how do I know when to do it? I just took a leaf of faith when going from 5.26 to 5.33, but 5.34 only became available after so I'm unsure whether I...
by insiorc
21 Nov 2019 12:22
Forum: Discussions in English
Topic: Upgrading Raspberry Pi
Replies: 5
Views: 1751

Re: Upgrading Raspberry Pi

Yes clean RPi4 install works for me too, it's just frustrating how the backup is not complete. I've been using backups downloaded to my PC, so maybe I should try a Z-Way cloud stored backup incase it's more complete (have doubts, but worth a try). At the start on the RPi2 to upgrade from Stretch to ...
by insiorc
16 Nov 2019 15:41
Forum: Discussions in English
Topic: Upgrading Raspberry Pi
Replies: 5
Views: 1751

Re: Upgrading Raspberry Pi

Ok I made an image of the RPi2 SD card and wrote it to a new SD card which I used and worked well in an RPi3. Unfortunately it did not work in an RPi4, no green light flickering on power on so I assume a problem with the image booting? Initial observations on the RPi3 is much faster operation, almos...