Search found 8 matches

by luhrern
26 Jul 2021 22:11
Forum: Z-Uno
Topic: Hanging Z-UNO - Update firmware ?
Replies: 0
Views: 29

Hanging Z-UNO - Update firmware ?

I have two z-uno´s working with the same controller. The oldest bougth and in operation since 2019, Z-UNO01, has according to the Z-wave expert UI - in teh Firmware Update a Application Version 2.15. The newest bougth and in operation this year (2021), Z-UNO02, has has according to the Z-wave expert...
by luhrern
18 Apr 2021 19:57
Forum: Discussions in English
Topic: Heatit Z-Dim Vridimmer Z-Wave
Replies: 1
Views: 580

Heatit Z-Dim Vridimmer Z-Wave

Anuone taht can confirm that the Heatit Z-Dim works with the Z-wave-me controller ?

https://www.eldirekte.no/heatit-z-dim-v ... 5MQAvD_BwE
by luhrern
10 Apr 2021 20:33
Forum: Z-Uno
Topic: No signal from temperature 11, One Wire connaction
Replies: 0
Views: 2376

No signal from temperature 11, One Wire connaction

I have installed the following sketch on one of my Z_UNIO´s, see below. sketch_100421.zip I have used PIN 6,5,4,3 -for sensors that are based on 5 VOLT input. These are working fine. In addition I have used the 11, One WIre connection for one ds18b20 Temperature sensor. I htried first three, but tha...
by luhrern
29 Oct 2020 22:05
Forum: Discussions in English
Topic: TIBBER integration
Replies: 2
Views: 733

Re: TIBBER integration

I will ask if Tibber can reach out to you. What is teh contact details for Z-WAVE.ME in such case?
by luhrern
27 Oct 2020 22:39
Forum: Discussions in English
Topic: TIBBER integration
Replies: 2
Views: 733

TIBBER integration

To whom it may concern I currently operation four Z-WAVE.ME controllers, two in Greece and two in Norway. In Norway I have installed a Qubino 3-phase electricity meter in one of the properties I own. In addition I have installed a Qubino 3-phase meter in one of the properties in Greece. These are wo...
by luhrern
20 Aug 2019 00:21
Forum: RaZberry
Topic: Problem with BaseModule
Replies: 4
Views: 1998

Re: Problem with BaseModule

[2019-08-19 22:47:43.340] [core] [BaseModule-6] Set lastLevel to 21.7 for ZWayVDev_zway_2-0-49-1 (was 22.5) [2019-08-19 22:47:43.380] [core] [InfluxDbStats-8] Update device ZWayVDev_zway_2-0-49-1 [2019-08-19 22:47:43.394] [core] [BaseModule-6] Set lastLevel to 0 for ZWayVDev_zway_2-0-49-3 (was 3) [2...
by luhrern
20 Aug 2019 00:07
Forum: RaZberry
Topic: Problem with BaseModule
Replies: 4
Views: 1998

Re: Problem with BaseModule

[2019-08-18 13:29:04.596] [core] [InfluxDbStats-17] Update all [2019-08-18 13:29:04.599] [core] [InfluxDbStats-17] Update zway.1 [2019-08-18 13:29:04.600] [core] [InfluxDbStats-17] Update zway.2 [2019-08-18 13:29:04.720] [core] [InfluxDbStats_17] Error: Could not post stats: SSL connect error POST h...
by luhrern
18 Aug 2019 17:20
Forum: RaZberry
Topic: Problem with BaseModule
Replies: 4
Views: 1998

Problem with BaseModule

I have done the following; - Installed the 3.0.0 version on a new Raspberry PI - The RPI are equipped with Razberry card. - I uploaded the BaseModule in from Online Apps - I established a fresh instance of InfluxDb on the RPI - I connected a 6 Mulitisensor to the Z-way controller - I uploaded the In...