Search found 32 matches

by sofakng
17 Dec 2020 16:56
Forum: Discussions in English
Topic: Device doesn't have necessary service to change parameters? (manufacturer says it should)
Replies: 10
Views: 319

Re: Device doesn't have necessary service to change parameters? (manufacturer says it should)

@avis - I've enabled debug logging and here is the log: Set parameter 9 to 0: [2020-12-17 14:01:07.952] [D] [zway] SETDATA devices.12.instances.0.commandClasses.108.data.4 = Empty [2020-12-17 14:01:07.952] [D] [zway] SETDATA devices.12.instances.0.commandClasses.108.data.4.status = Empty [2020-12-17...
by sofakng
17 Dec 2020 06:47
Forum: Discussions in English
Topic: Device doesn't have necessary service to change parameters? (manufacturer says it should)
Replies: 10
Views: 319

Re: Device doesn't have necessary service to change parameters? (manufacturer says it should)

Thanks so much for all of the information! I've been in touch with Zooz support (which is amazing) and they said my current firmware (v3.01) should support the 0 value. They are going to test it tomorrow on their side to verify and get back to me. I'm just wondering though ... why does Z-Way say &qu...
by sofakng
17 Dec 2020 02:52
Forum: Discussions in English
Topic: Device doesn't have necessary service to change parameters? (manufacturer says it should)
Replies: 10
Views: 319

Re: Device doesn't have necessary service to change parameters? (manufacturer says it should)

Here's a screenshot of my ZEN27 switch.

It looks similar to yours but my Application version shows 3.1 and yours shows 4.0. Also, yours doesn't show S2 Authentication?

I've actually been able to set the parameter to anything between 1 and 99 but 0 doesn't appear to work.
by sofakng
17 Dec 2020 00:19
Forum: Discussions in English
Topic: Device doesn't have necessary service to change parameters? (manufacturer says it should)
Replies: 10
Views: 319

Device doesn't have necessary service to change parameters? (manufacturer says it should)

I'm using a Zooz ZEN27 dimmer light switch and the manufacturer asked me to change parameter 9 to value 0. However, in Z-Way Z-Wave Expert menu, when I select the device and then the Configuration tab, it says, "This device doesn't have the necessary service." I can read parameters (ie. cl...
by sofakng
04 Dec 2020 18:18
Forum: Discussions in English
Topic: Integration with Home Assistant
Replies: 30
Views: 3024

Re: Integration with Home Assistant

Any updates/progress on this? I see the last update on Github was August 26th.
by sofakng
29 Aug 2020 17:57
Forum: Discussions in English
Topic: Integration with Home Assistant
Replies: 30
Views: 3024

Re: Integration with Home Assistant

Looking forward to testing this too!
by sofakng
12 Aug 2020 17:45
Forum: Discussions in English
Topic: Senor/Meter Polling - Not working? (see picture inside)
Replies: 2
Views: 354

Re: Senor/Meter Polling - Not working? (see picture inside)

Sorry ... I looks like one of my devices wasn't fully interviewed. I've excluded/included the device and the polling appears to be working now.

Thanks
by sofakng
11 Aug 2020 18:48
Forum: Discussions in English
Topic: Senor/Meter Polling - Not working? (see picture inside)
Replies: 2
Views: 354

Senor/Meter Polling - Not working? (see picture inside)

I'm using Z-Way v3.0.6. I have Periodical Meter Polling and Periodical Sensor Polling installed and both set to 1 minute. However, it doesn't appear to poll my devices every minute: https://i.imgur.com/viwRjNyl.png https://i.imgur.com/oMrEY9Yl.png The events tab does show a lot of errors but I'm not...
by sofakng
01 Aug 2020 17:34
Forum: Discussions in English
Topic: Integration with Home Assistant
Replies: 30
Views: 3024

Re: Integration with Home Assistant

Absolutely! I’d love to test or help in any way possible!