Search found 6 matches

by mackworth
21 Aug 2020 20:12
Forum: RaZberry
Topic: Missing config.xml
Replies: 4
Views: 564

Re: Missing config.xml

Well, I redid the re-installation from scratch, and it's working fine now. For future reference, I followed these instructions to remove z-way: (modified from https://forum.z-wave.me/viewtopic.php?t=20643 ) sudo apt-get --purge remove z-way-full z-way-server sudo rm -rf /opt/z-way-server /etc/z-way ...
by mackworth
19 Aug 2020 21:01
Forum: RaZberry
Topic: Missing config.xml
Replies: 4
Views: 564

Re: Missing config.xml

Sorry, yes; that is a typo in my post; unfortunately, not in the actual testing!
by mackworth
19 Aug 2020 04:24
Forum: RaZberry
Topic: Missing config.xml
Replies: 4
Views: 564

Missing config.xml

I'm trying to get z-way-server running. I had some problems, so I removed everything, and reinstalled. It seems to install fine, and I show z-way-server in top, but nothing answers on port 8081. I note that config.xml is missing from /opt/z-way-server. What is supposed to create this file? Is there ...
by mackworth
16 Jul 2020 19:49
Forum: RaZberry
Topic: Repository signature expired
Replies: 10
Views: 2073

Re: Repository signature expired

After reading the packaging file here: https://repo.z-wave.me/z-way/raspbian/dists/buster/main/binary-armhf/Packages I hacked my way through the darkness to the following. As I said, I'm not an expert here, so I can't fix anything, but this worked for me. mkdir zwayinstall cd zwayinstall sudo apt-ge...
by mackworth
15 Jul 2020 03:23
Forum: RaZberry
Topic: Repository signature expired
Replies: 10
Views: 2073

Re: Repository signature expired

I"'m sorry; I'm not a Pi expert and need a bit more detail.
I see OS-specific directories, dists vs pool, and then InRelease v release?

Could you tell us which particular packages need to be manually downloaded, and what the commands would be to install?
by mackworth
13 Jul 2020 20:21
Forum: RaZberry
Topic: Repository signature expired
Replies: 10
Views: 2073

Re: Repository signature expired

Thank you for posting this. Doing a new installation, I got this error, and couldn't figure out what I was doing wrong.

So ... we need to wait for someone to update the signatures?