Search found 5 matches

by ssvenn
28 Dec 2020 00:17
Forum: RaZberry
Topic: Slow load of build.js on raspberry pi 2
Replies: 1
Views: 117

Slow load of build.js on raspberry pi 2

Is this normal? Ever since I upgraded z-way to 3.1.1 loading the interface takes 10 seconds, but after it has loaded it is fast to navigate. Looking at the browser console it seems to be one single big build.js resource that is slow, is this file generated dynamically? I've looked at iotop and htop ...
by ssvenn
28 Dec 2020 00:04
Forum: RaZberry
Topic: Cannot create vDev based on: 35-0-113: TypeError:
Replies: 9
Views: 543

Re: Cannot create vDev based on: 35-0-113: TypeError:

Is there a way to throttle notifications? When this bug happens for me I just reboot the raspberry pi to reset everything and it will be fine for several weeks between each time it happens. I'm worried about if my gmail will start thinking z-way is spamming and begin to filter messages though. The Z...
by ssvenn
01 Aug 2020 15:35
Forum: Discussions in English
Topic: Restore zwave topology fails on zway 3.0.6
Replies: 2
Views: 419

Re: Restore zwave topology fails on zway 3.0.6

Thank you for the quick reply! This fix solved my problem and I managed to close the gap in my node numbering.
by ssvenn
01 Aug 2020 15:32
Forum: Discussions in English
Topic: Can't backup and restore
Replies: 3
Views: 1445

Re: Can't backup and restore

Thank you for the quick reply! That API url workaround worked and the next included device after restoring took the next free node id :)
by ssvenn
01 Aug 2020 12:47
Forum: Discussions in English
Topic: Restore zwave topology fails on zway 3.0.6
Replies: 2
Views: 419

Restore zwave topology fails on zway 3.0.6

This is with razberry2 controller version 5.39 on raspbian buster While including a new node the controller somehow failed to include properly and skipped a node number. I read in another thread that the controller would go back to the next free node number if you did a backup and restore so i tried...