Search found 61 matches

by billyboy
23 Jul 2015 09:08
Forum: RaZberry
Topic: [Solved] http request, json device list empty
Replies: 9
Views: 6711

Re: http request, json device list empty

I will share if I have a solution Fableman.
by billyboy
20 Jul 2015 10:06
Forum: RaZberry
Topic: [Solved] http request, json device list empty
Replies: 9
Views: 6711

Re: http request, json device list empty

again a update:

Replacing http://127.0.0.1 with the external ip address, I get a different reaction from my test script:

A 401 error without an authentication response header - very weird.

So there is no 'www-authenticate' key in the header.
by billyboy
20 Jul 2015 09:22
Forum: RaZberry
Topic: [Solved] http request, json device list empty
Replies: 9
Views: 6711

Re: http request, json device list empty

Update: I made a simple python test script to fetch the devices. To that a added al lot of ways to implement authorization but none of them worked. The response I get says that there is no protection at all, but device list is still empty. result: This page isn't protected by authentication import u...
by billyboy
17 Jul 2015 21:45
Forum: RaZberry
Topic: [Solved] http request, json device list empty
Replies: 9
Views: 6711

[Solved] http request, json device list empty

I use Python from a other app to get the device states from the razberry server. I added authentication to get it working again with newer rc versions. This worked but now I have updated my Raspberry and Razberry, but in the the json response, the device list is empty. {"data":{"structureChanged":tr...
by billyboy
24 Jun 2015 10:37
Forum: RaZberry
Topic: [Solved] Code_Device, BinarySwitch, state not updated
Replies: 9
Views: 5056

Re: Code_Device, BinarySwitch, state not updated

It worked!! Thanks PoltoS!!
by billyboy
04 Jun 2015 13:59
Forum: RaZberry
Topic: [Solved] Code_Device, BinarySwitch, state not updated
Replies: 9
Views: 5056

Re: Code_Device, BinarySwitch, state not updated

Is ther nobody who can/will help me? PoltoS?
by billyboy
29 May 2015 20:23
Forum: RaZberry
Topic: [Solved] Code_Device, BinarySwitch, state not updated
Replies: 9
Views: 5056

Re: [v2.0.1-rc25] Code_Device, BinarySwitch, state not updat

I am using rc33 now and still the same issue. If I click on a Code_Device_switchBinary in the webinterface, the lamp hooked up to that Code_Device_switchBinary is switched, but the state on the website stays grey. Only after a periodically get state command, the state on the website is showing the r...
by billyboy
18 May 2015 15:16
Forum: RaZberry
Topic: [Solved] Code_Device, BinarySwitch, state not updated
Replies: 9
Views: 5056

Re: [v2.0.1-rc25] Code_Device, BinarySwitch, state not updat

Like I said in the first post, it's a code device. Not a real z-wave device. switching this device executes javascipt code.
This code sets or reads the state of a shiftregister connected to my Raspberry. To that shift register are 8 relais connected. This way I can control 8 devices.
by billyboy
14 May 2015 12:23
Forum: RaZberry
Topic: [Solved] Code_Device, BinarySwitch, state not updated
Replies: 9
Views: 5056

Re: [v2.0.1-rc25] Code_Device, BinarySwitch, state not updat

I tried to go back and install older versions up to 2.0.0 but none update the switch state correct.

can nobody help me?