Search found 110 matches

by AlphaX2
23 Nov 2015 00:15
Forum: RaZberry
Topic: API without password
Replies: 5
Views: 4187

Re: API without password

Maybe you were logged in already (web ui?) with this other computer. But it should work to create a "Anonymus" user, without a password for accessing the API without authentification, but this would also work from "outside" for both port forwarding and zbox solution, as far as I know. Don't know if ...
by AlphaX2
18 Nov 2015 22:02
Forum: RaZberry
Topic: 2.1.2-rc17 Issues
Replies: 9
Views: 5801

Re: 2.1.2-rc17 Issues

Hi, I can add, that the UI and also the ZAutomation API is not showing all command classes of my Fibaro Smoke Sensor (FGSD-002), there just showing up some CommandClass 113 items (test alarm, heat alarm) and also temperature. Don't know where the problem is, I'll try it with force-interview, but aft...
by AlphaX2
18 Nov 2015 16:09
Forum: RaZberry
Topic: Can't open the setup on port 8084
Replies: 8
Views: 6742

Re: Can't open the setup on port 8084

Hi again, new input to the old story: after upgrading to Rasbian Jessie, I've had a lot of trouble to get OwnCloud back to work again. The funny part is: the mongoose webserver was the problem, because it was blocking SSL at port 443. As long as he blocked it, RaZberry's settings at <IP>:8084 could ...
by AlphaX2
23 Oct 2015 20:23
Forum: RaZberry
Topic: App to execute shell scripts ? SmartHome UI
Replies: 2
Views: 2486

Re: App to execute shell scripts ? SmartHome UI

Maybe you can use the JS CodeDevice as toogleButton to call your PHP via JS. HTTP requests should be easy to do with JavaScript?!
by AlphaX2
09 Oct 2015 01:31
Forum: Discussions in English
Topic: Thermostats randomly changing temperatures
Replies: 11
Views: 8289

Re: Thermostats randomly changing temperatures

Maybe it depends on a bad connection. You may check your connection in the ExpertUI. Have you changed some devices/device positions - then you should also doing a reorganization of the network - don't forget to wake up your battery powered devices - at least this LC13.
by AlphaX2
01 Oct 2015 00:23
Forum: Device specific
Topic: smoke sensor not shown in Expert UI
Replies: 2
Views: 3923

Re: smoke sensor not shown in Expert UI

Hi,

I've an equivalant case: Fibaro FGSS-002 shows just the "AlarmSensor" command class items in ExpertView, "Alarm" command classes are not shown, but both rendered in standard SmartHome interface.
by AlphaX2
29 Sep 2015 01:55
Forum: RaZberry
Topic: ZWave API authentication
Replies: 6
Views: 9467

Re: ZWave API authentication

Hi, I've just used the ZAutomation API / VDev , there you have to use the following URL with POST request, it's also not documented: https://<your_ip>:<your_port>/ZAutomation/api/v1/ login Maybe you'll find something like that for ZWaveAPI, or maybe ZAutomation API is enough for your case. Depends o...
by AlphaX2
28 Sep 2015 10:06
Forum: RaZberry
Topic: Many different Alarm types with Fibaro FGSS-002
Replies: 7
Views: 10384

Re: Many different Alarm types with Fibaro FGSS-002

Doing the Interview again solved the problem. Thanks.
by AlphaX2
27 Sep 2015 21:48
Forum: RaZberry
Topic: Many different Alarm types with Fibaro FGSS-002
Replies: 7
Views: 10384

Re: Many different Alarm types with Fibaro FGSS-002

Sounds great - handle decrapted stuff is never easy. Okay I'll try later to do a new Interview, but in "ExpertView" everything shows up normal - Interview is done and everything fine as far as I see. But also in the past ExpertView never showed the "Alarm" devices, always just the "AlarmSensor", but...
by AlphaX2
27 Sep 2015 21:28
Forum: RaZberry
Topic: Many different Alarm types with Fibaro FGSS-002
Replies: 7
Views: 10384

Re: Many different Alarm types with Fibaro FGSS-002

Hi, thanks make the things a bit more clear, found the difference also via ZWay Dev. But didn't understand what the difference is between Alarm and AlarmSenor. In the following thread ( http://forum.z-wave.me/viewtopic.php?f=3423&t=21867&start=10 ) I was pointed to the fact that the device descripti...