Search found 36 matches

by Zway424
05 Mar 2016 00:39
Forum: Discussions in English
Topic: Aeotec by Aeon Labs Multisensor 6
Replies: 3
Views: 5705

Aeotec by Aeon Labs Multisensor 6

Can someone please explain why the Multisensor that I am using now has an on/off button in v2.2.1? It used to not have a button in prior versions. The on/off button in the UI doesn't seem to turn off the functionality of the device, since it continues to provide sensor data even when it's turned off...
by Zway424
16 Feb 2016 02:13
Forum: Discussions in English
Topic: Schedule app not working
Replies: 21
Views: 15187

Re: Schedule app not working

I'm receiving an error message when I try to open the CRON app. It says " 404 Not Found. Requested data does not exists" Could this be the issue as to why the scheduled scenes are not working anymore? If so, how do I fix this error?
by Zway424
15 Feb 2016 15:53
Forum: Discussions in English
Topic: Avoid v2.2.0 it's not ready for end users
Replies: 1
Views: 1412

Avoid v2.2.0 it's not ready for end users

Since updating to v2.2.0 I can no longer access my z wave network remotely. I constantly have to force interview on devices because they don't update on the UI. None of my existing scheduled scenes work. No new scheduled scenes will work. I've sent several posts in this forum and no real responses t...
by Zway424
15 Feb 2016 15:46
Forum: Discussions in English
Topic: Schedule app not working
Replies: 21
Views: 15187

Re: Schedule app not working

I've tried to re-select and save the scene again, but that did not work. I've tried creating a new scheduled scene and that has not worked either. I'm guessing it's related v2.2 update since everything worked fine before I updated. My remote access no longer works either since I updated to v2.2. Not...
by Zway424
25 Jan 2016 02:15
Forum: Discussions in English
Topic: Schedule app not working
Replies: 21
Views: 15187

Schedule app not working

I've been using the schedule and scene app for a few months, however I had to reset the Rpi that was running RazBerry and now the scheduled scenes that I had no longer work on their own. I have to push the "on" button to make the scheduled scene work. Does anyone have an idea what could be wrong? I ...
by Zway424
25 Jan 2016 02:13
Forum: Discussions in English
Topic: TVPIP320PIV1 App
Replies: 2
Views: 2648

Re: TVPIP320PIV1 App

Thanks, I've tried this and it still does not show up on the UI under local apps. I found it on the z way server in a folder called user_modules. Does this need to be moved to a different directory?
by Zway424
25 Jan 2016 02:11
Forum: Discussions in English
Topic: Help Needed for v2.2.0 UI thermostat
Replies: 9
Views: 10396

Re: Help Needed for v2.2.0 UI thermostat

I've tried "Popp Hub" with the same results. The thermostat can't be changed via the app.
by Zway424
23 Jan 2016 16:27
Forum: Discussions in English
Topic: TVPIP320PIV1 App
Replies: 2
Views: 2648

TVPIP320PIV1 App

I have downloaded the TVPIP320PIV1 app and it shows up as installed, however it's not showing up on local apps on the UI. I've tried downloading the app again and it says that it's installed and doesn't give me an option to download. How do I add this app to my local apps UI?

Thanks!
by Zway424
23 Jan 2016 16:21
Forum: Discussions in English
Topic: Pushover Notifications App
Replies: 11
Views: 8870

Pushover Notifications App

I have tried the new Pushover Notifications app and really like it, however I haven't found a way to receive notifications from just a single device or devices. I would like to be notified only when an alarm is triggered or switch has been toggled. I've tried several options and they don't seem to b...
by Zway424
06 Jan 2016 06:16
Forum: RaZberry
Topic: ThermostatSetPoint temperature unit incorrect in scaleTitle
Replies: 12
Views: 8651

Re: ThermostatSetPoint temperature unit incorrect in scaleTi

I have a Honeywell thermostat and I was having same problem device reporting Fahrenheit values but showing units as Celsius after updating config.xml file for fahrenheit. I forced interview of the thermostat in the expert UI and now the device reads correct value and units in Fahrenheit. Hopefully t...