Search found 27 matches

by ibjr
19 Dec 2018 23:22
Forum: Discussions in English
Topic: Upgrade to R3.0.0 and S2
Replies: 13
Views: 6658

Re: Upgrade to R3.0.0 and S2

I have successfully upgraded my zway network from 2.3.8 to 3.0.0-rc17. Then I excluded and re-included two Danalock V3 devices in S2 mode. That works well via ExpertUI ->network->control etc, but S2 inclusion of the two Danalocks did not work via Devices->+Add new. I tried this several times, by fir...
by ibjr
14 Dec 2018 22:56
Forum: Discussions in English
Topic: Upgrade to R3.0.0 and S2
Replies: 13
Views: 6658

Upgrade to R3.0.0 and S2

I just did an upgrade from 2.3.8 to R 3.0.0-rc17. Some of my devices support S2 (e.g. Danalock V2). However, after the upgrade to R3-rc17 none of the device show the S2 icon in Expert mode; they are all either unsecure or S0. Do I need to exclude and re-include the S2 supporting devices to migrate t...
by ibjr
23 Nov 2017 13:23
Forum: Discussions in English
Topic: Warning icons in UI - how to reset?
Replies: 11
Views: 8237

Re: Warning icons in UI - how to reset?

Also in my case some (but not all) of the devices returned to the normal state, but after switching off (and back to on) the power of the whole house, several went to the failed state again; and they did not revert to the normal state, although all devices are fully operational. Changing icons, doin...
by ibjr
21 Nov 2017 13:46
Forum: Discussions in English
Topic: Warning icons in UI - how to reset?
Replies: 11
Views: 8237

Re: Warning icons in UI - how to reset?

I have exactly the same problems; several icons show the warning, but everything works as expected, doing a NIF, or Force Interview does not help, although these jobs complete successfully.
by ibjr
24 Oct 2017 13:09
Forum: RaZberry
Topic: razberry keeps requesting battery status on dead device
Replies: 0
Views: 1439

razberry keeps requesting battery status on dead device

I have a Danalock V3 in my network; at a certain moment it did not respond to lock/unlock command, due to empty batteries. After I requested the battery status of this device in Expert mode via Device->battery->update, Razberry keeps requesting this info forever, although the jobs fail of course. Af...
by ibjr
11 May 2016 18:25
Forum: RaZberry
Topic: Can't log in under 2.2.2
Replies: 8
Views: 6621

Re: Can't log in under 2.2.2

I was able to fix the login problem by disabling IPV6 on the RPi.
After setting lowering the IPV6 preference in /etc/gai.conf to 100, and a reboot, 2.2.1 works fine again.
(I have not yet tried to upgrade to 2.2.2.)
by ibjr
05 May 2016 22:13
Forum: RaZberry
Topic: Can't log in under 2.2.2
Replies: 8
Views: 6621

Re: Can't log in under 2.2.2

Same here; but also can no longer login on 2.2.1 from a Windows 10-64k computer. I have two of these computers and they both show the same behavior (for IE, Firefox and Chrome): it is no longer possible to login (spinning wheel for 5 minutes). It looks like it is stuck while retrieving the ID of the...