Search found 6344 matches

by PoltoS
01 Sep 2011 22:53
Forum: Discussions in English
Topic: Z-Wave on Mac OSX
Replies: 24
Views: 19489

Z-Connector now works on Mac OS X too!

<t>Dear Z-Cloud users,<br/> <br/> We are happy to announce that Z-Connector now works on Mac OS X too. Not compilation is needed anymore. Just open OSX folder, edit port name in Run_Z-Agent.sh file to something like cu.usbserial (depends on your Z-Wave stick) and execute it (it is good to run it in ...
by PoltoS
01 Sep 2011 22:53
Forum: Discussions in English
Topic: Z-Wave on Mac OSX
Replies: 24
Views: 19489

Check /dev/ folder

Do ls /dev/cu.* in your terminal. Plugging on and off should result in desappear and creation of this device.You can also use sudo dmesg | tail -n 10 to see if the driver was loaded correctly. We are not sure about TrickleStar driver for OS X.
by PoltoS
01 Sep 2011 22:53
Forum: Discussions in English
Topic: Z-Wave on Mac OSX
Replies: 24
Views: 19489

Please have a look in Run_Z-Agent.sh

If you don't want to run the software using Run_Z-Agent.sh file, make sure to set up the variable announced on the top of this file that sets the path to libraries.

I would propose you to edit device name in Run_Z-Agent.sh and execute it.
by PoltoS
01 Sep 2011 22:53
Forum: Discussions in English
Topic: Z-Wave on Mac OSX
Replies: 24
Views: 19489

OS X package is now available

<t>OS X package is now available via Download your Z-Connector package.<br/> <br/> No compilation is needed anymore. Just open OSX folder, edit port name in Run_Z-Agent.sh file to something like cu.usbserial (depends on your Z-Wave stick) and execute it (it is good to run it in terminal to see what ...
by PoltoS
01 Sep 2011 22:53
Forum: Discussions in English
Topic: Z-Wave on Mac OSX
Replies: 24
Views: 19489

Run it using Run_Z-Agent.sh -

Run it using Run_Z-Agent.sh - it will set path to library correctly.
by PoltoS
01 Sep 2011 22:53
Forum: Discussions in English
Topic: Z-Wave on Mac OSX
Replies: 24
Views: 19489

May be you have edited it and

May be you have edited it and deleted unexpectedly ] character?
by PoltoS
23 Aug 2011 20:36
Forum: Discussions in English
Topic: Problem connecting to Z-Cloud: Socket has gone
Replies: 5
Views: 4539

Problem connecting to Z-Cloud: Socket has gone

<t>Some users have constantly experienced problem connecting to Z-Cloud: after successful connection Z-Connector reported "Socket has gone" error and disconnected. This problem is due to wrong COM port used in Settings dialog. On some Windows the first port in the list (taken as the default one) is ...
by PoltoS
23 Aug 2011 20:36
Forum: Discussions in English
Topic: Problem connecting to Z-Cloud: Socket has gone
Replies: 5
Views: 4539

Z-Cloud supports all types of Zensys Serial API

All sticks based on Zensys SDK 5.02, 5.03, 4.51 and 4.52 are supported. And all types: static with any combination of FLiRS, SUC, manual routing and bridge.

Please, make sure you are using correct COM port and your firewall is not blocking connections to TCP port 9087.
by PoltoS
19 Aug 2011 19:17
Forum: Обсуждение на русском / Discussions in Russian
Topic: Z-cloud
Replies: 1
Views: 2686

Проблема в неверном выборе COM-порта в настройках Z-Connector

Если выбрать верный порт, то Вы успешно подключитесь к Z-Cloud. Более подробную информацию смотрите по ссылке.
by PoltoS
18 Aug 2011 18:42
Forum: Device specific
Topic: unable to get temp/humidity with ST814
Replies: 7
Views: 6081

With Everspring ST814 you have to poll

<t>You have to poll device periodically to get temperature and humidity values from it. Also note that ST814 have a bug that do not allow to poll both values at the same time (otherwise the device mixes them). So, you have to use some special tricks.Refer to the following post to get the Polling scr...