Search found 31 matches

by Clubber2000
22 Nov 2019 23:15
Forum: RaZberry
Topic: Remote Mobile Access Problems
Replies: 20
Views: 14887

Re: Remote Mobile Access Problems

Unfortunaly the problems on some mobile devices still occurs. Dont know why. No connection to the zway with the Popp App.

Some advices please. Login and password are right. Tried to fill the popp server manual or with the QR Code.
by Clubber2000
22 Nov 2019 22:00
Forum: RaZberry
Topic: Remote Mobile Access Problems
Replies: 20
Views: 14887

Re: Remote Mobile Access Problems

Solved: I cleared the browser cache on all my mobile the devices. Now it works again.
by Clubber2000
22 Nov 2019 20:59
Forum: RaZberry
Topic: Remote Mobile Access Problems
Replies: 20
Views: 14887

Remote Mobile Access Problems

After updating the 3.0.0 Z-way installation to 3.0.2 including the raspian buster update on the raspberry everything works perfect. Remote access has a lot of problems now. I deintalled the Popp App on my tablet and smartphone many times but there ist no connection possible to my Z-Way like before. ...
by Clubber2000
22 Nov 2019 20:33
Forum: RaZberry
Topic: No Cloud Backup after new installation and restoring
Replies: 3
Views: 1659

Re: No Cloud Backup after new installation and restoring

I fixed the issue by getting updated my origin 3.0.0 installation finally to 3.0.2. So the backup works like before.
by Clubber2000
22 Nov 2019 10:15
Forum: RaZberry
Topic: No Cloud Backup after new installation and restoring
Replies: 3
Views: 1659

Re: No Cloud Backup after new installation and restoring

Thanks for the fast response. I will try today.

Do you have an advice to fix the cloud backup issue as well?
by Clubber2000
20 Nov 2019 20:37
Forum: RaZberry
Topic: No Cloud Backup after new installation and restoring
Replies: 3
Views: 1659

No Cloud Backup after new installation and restoring

I tried to update from 3.0.0 to 3.0.1. Because I am on the strech I tried to update first to buster, but failed because of a GPG error (reason was an expired RSP4096 key). After several unsuccesful tries to update the key I decided to make an new installation: Raspian Buster and Zway 3.0.1. After in...
by Clubber2000
15 Nov 2019 13:15
Forum: RaZberry
Topic: Remove Failed Node not working v3.0.0
Replies: 11
Views: 5413

Re: Remove Failed Node not working v3.0.0

Does a new build mean that there will be a Version 3.0.1 in the near future or do update the source Code of 3.0.0?

Is there a simple description how to edit the existing build.js? Where can I find the build.js?
by Clubber2000
13 Nov 2019 20:10
Forum: RaZberry
Topic: Remove Failed Node not working v3.0.0
Replies: 11
Views: 5413

Re: Remove Failed Node not working v3.0.0

I have got the same problem. I cant remove failed battery nodes like in versions before. Could you olease explain the solution above a little more detailed. I am an absolute Linux and programming noob. Must I replace the line 285: if (ZWaveAPIData.devices[nodeId]) { with if (ZWaveAPIData.devices[nod...
by Clubber2000
11 Aug 2019 16:27
Forum: Official announcements
Topic: Z-Way v3.0.0 Release
Replies: 87
Views: 111388

Re: Z-Way v3.0.0 Release

You were right. Thanks a lot. The Raspian version was the wrong on. Now installing of apps works again.
by Clubber2000
11 Aug 2019 14:34
Forum: Official announcements
Topic: Z-Way v3.0.0 Release
Replies: 87
Views: 111388

Re: Z-Way v3.0.0 Release

Are you in stretch or on buster? Thenks for answering. I thought both installations are running on stretch, but I checked and the result is: 1) My running Version is still on Jessie 2) The new clean test system runs on Buster Both are not working 100% (problems with messaging, app installation and ...