Z-Way Remote Access

Discussions about Z-Way software and Z-Wave technology in general
Post Reply
Zway424
Posts: 36
Joined: 26 Aug 2015 04:40

Z-Way Remote Access

Post by Zway424 »

I am unable to access Z-Way remote access via remote web browser, however I am able to access Z-way on Zway Control iPhone app. I receive error that says "Remote access not possible or wrong password" whenever I type my password and Z Box ID number. I know it's correct password and Z Box ID number because it works on my iPhone using ZWay Home Control App. Does anyone know why Z Way remote access is not working on remote web browser?

Thanks!

User avatar
PoltoS
Posts: 5628
Joined: 26 Jan 2011 19:36

Re: Z-Way Remote Access

Post by PoltoS »

Hello! Problem fixed. It was a problem with some length of password. Now it is fixed, all length up to 20 chars work!

Zway424
Posts: 36
Joined: 26 Aug 2015 04:40

Re: Z-Way Remote Access

Post by Zway424 »

Hello! Thanks, everything works fine now!

pz1
Posts: 2053
Joined: 08 Apr 2012 13:44

Re: Z-Way Remote Access

Post by pz1 »

PoltoS wrote:Hello! Problem fixed. It was a problem with some length of password. Now it is fixed, all length up to 20 chars work!
In which software version?

User avatar
PoltoS
Posts: 5628
Joined: 26 Jan 2011 19:36

Re: Z-Way Remote Access

Post by PoltoS »

The problem was on the server side after upgrading our server s/w. So on all versions

Post Reply