Upgraded UZB to 5.16 accidentally

Discussions about Z-Way software and Z-Wave technology in general
deg026
Posts: 18
Joined: 06 Jan 2017 08:23

Re: Upgraded UZB to 5.16 accidentally

Post by deg026 » 27 Jan 2017 14:06

i have also second z-uno device, that is still working
but it is flushing leds different when connect to USB PC
working one flush green+white
not worked flushing only green on connected to USB PC

User avatar
PoltoS
Posts: 4748
Joined: 26 Jan 2011 19:36

Re: Upgraded UZB to 5.16 accidentally

Post by PoltoS » 28 Jan 2017 00:12

White means the sketch is blinking with LED_PIN. On the second another sketch is loaded, so it do not blink

User avatar
PoltoS
Posts: 4748
Joined: 26 Jan 2011 19:36

Re: Upgraded UZB to 5.16 accidentally

Post by PoltoS » 28 Jan 2017 00:14

Try to hold service button and re-plug USB

deg026
Posts: 18
Joined: 06 Jan 2017 08:23

Re: Upgraded UZB to 5.16 accidentally

Post by deg026 » 28 Jan 2017 20:35

ok, problem solved, but was not so easy....
just by luck i think to try setup battery power
then do "rescue mode"
and connect to USB
only then it become working and detext as UZB

else if i connect to usb and out "rescue mode" - windows do not retry to understand device (i have Win 7)
and if try to reattach then rescue mode lost

so, please write this into FAQ, think will be usefull for somebody!

deg026
Posts: 18
Joined: 06 Jan 2017 08:23

Re: Upgraded UZB to 5.16 accidentally

Post by deg026 » 28 Jan 2017 21:36

PoltoS wrote:Try to hold service button and re-plug USB
i have tryed, this helps too
thank you

Post Reply