Z-way device description

Discussions about Z-Way software and Z-Wave technology in general
Post Reply
AlesKO
Posts: 17
Joined: 24 Nov 2016 09:58

Z-way device description

Post by AlesKO » 18 Mar 2019 13:27

You can add new device to Z-Way using 'Z-Way Smart Home' or 'Expert UI'.
Only recently I discovered that Z-Way Smart Home UI has different (much better) device descriptions.

In past I added all devices from Expert UI without selecting proper (unexisted) device descriptions. Now I would like to change device descriptions from Z-Way Smart Home UI. But I can not figure out how? Is it really possible only when adding new devices? There is no option in Manage > Configuration menu.

Please help me.

Alex

User avatar
PoltoS
Posts: 4954
Joined: 26 Jan 2011 19:36

Re: Z-way device description

Post by PoltoS » 07 Apr 2019 20:44

Go in Devices->Z-Wave->Manage

AlesKO
Posts: 17
Joined: 24 Nov 2016 09:58

Re: Z-way device description

Post by AlesKO » 09 Apr 2019 10:17

OK, but there is no option to select / change device model. :shock:

enbemokel
Posts: 286
Joined: 08 Aug 2016 17:36

Re: Z-way device description

Post by enbemokel » 09 Apr 2019 11:10

I assume that Polto think about the button "Select Device Description"

AlesKO
Posts: 17
Joined: 24 Nov 2016 09:58

Re: Z-way device description

Post by AlesKO » 11 Apr 2019 00:03

'Select device description' exists in ExpertUI only :-)
And there is differnet (older) list of Fibaro devices.
I like the way it is implemented in normal UI, but there is no way to change device (to correct/newer model)

Post Reply