Can't set to US Region

Discussions about Z-Way software and Z-Wave technology in general
Post Reply
DavidL
Posts: 13
Joined: 01 Feb 2017 22:02

Can't set to US Region

Post by DavidL » 17 Apr 2019 19:09

ZWave chip ZW050
SDK 6.81.01
software 2.3.8-rc4
UI 1.3.3

I only have EU / RU / IN/ CN choices
I need to select US
Can't include any US ZWave devices.
Controller Info says: "frequency: RU (08:55AM)" I set it to RU at that time.

What can be done?
I shipped the Raz to a customer and am now trying to address this remotely.
Please advise as soon as you are able so the customer can enjoy the device!!
Thanx.

EDIT
http://forum.z-wave.me/viewtopic.php?f= ... 742#p82742

Please FIX this in the next version of software / firmware...spending too much time on these bugs...

User avatar
PoltoS
Posts: 4677
Joined: 26 Jan 2011 19:36

Re: Can't set to US Region

Post by PoltoS » 19 Apr 2019 22:17

Sorry.

Already fixed last week in dev version - will be in next release.

DavidL
Posts: 13
Joined: 01 Feb 2017 22:02

Re: Can't set to US Region

Post by DavidL » 20 Apr 2019 08:40

Thank you.

Post Reply