ZMEAUZB1 is not working

Discussions about Z-Way software and Z-Wave technology in general
Post Reply
neophylon
Posts: 4
Joined: 07 Nov 2017 07:50

ZMEAUZB1 is not working

Post by neophylon » 08 Oct 2019 10:40

HI. I have a ZMEAUZB1 dongle. Change frequency to KR.
then I try to add zwave devices but it doesn't work. what to do next?
I think my USB is right. but it can't use it. Please advice to me

* This is information for ZMEAUZB1
raspberrypi:~/ZMESerialUpdater/arm $ ./ZMESerialUpdater serialapi_uzbupdate -d /dev/ttyACM0


Z-WAVE Serial API Tool
Version:LWE0.9
by Z-WAVE>ME


-->
Device ready in:3.01362609863 seconds
FULL INFO
Openning port .............................. OK


SERIAL INFO
VERSION: 05 1B VENDOR: 01 15

ZME_CAPABILITIES
UID: 82 9B D2 66 E8 3A F2 02 8E 07 41 BD D3 76 C3 3C
VENDOR: 00 00 NODES: FF
FLAGS: 05 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00

FIRMWARE CRC
BOOT: BB BB FW: 35 7A
MISC
FREQ: KR

NVR Content
--------------------------------------------------------------------------------------------
Prog/erase lock : FF FF FF FF FF FF FF FF, Read back lock: FF
Rev 01, Cal FF, TXCal 16 12, SAW FF FF FF FF, Pin FF, CRC 70 54
NMV: CS 15, TYPE 02, SIZE 01 00, PSIZE 01 00 (EEPROM M25PE20)
USB: VID FF FF, PID FF FF, UUID FF FF FF FF FF FF FF FF FF FF FF FF FF FF FF FF
--------------------------------------------------------------------------------------------
FACTORY ID: WEEK 255, YEAR 255, CHIP FF FF, SER FF FF, WS 255, HWREV: FF FF, CRC8 FF

elapsed 5.11294412613 seconds

User avatar
PoltoS
Posts: 5286
Joined: 26 Jan 2011 19:36

Re: ZMEAUZB1 is not working

Post by PoltoS » 14 Oct 2019 13:31

Make sure to first upgrade to 3-ch version of the firmware

Post Reply