z-way iOS app not finding razberry

Discussions about RaZberry - Z-Wave board for Raspberry computer
Post Reply
universaldilettant
Posts: 5
Joined: 31 Jul 2013 21:44

z-way iOS app not finding razberry

Post by universaldilettant »

the iOS App always shows No connection although I can connect through the web-interface. via http://ip_of_razberry:8083/

how do I connect using iOS and what do I need to enter as credentials?

thanks

User avatar
PoltoS
Posts: 5532
Joined: 26 Jan 2011 19:36

Username/passwd should be

Post by PoltoS »

Username/passwd should be empty. Make sure you are in same network (wifi and your LAN). Also make sure to use http:// prefix and port number.

universaldilettant
Posts: 5
Joined: 31 Jul 2013 21:44

tried it - but no luck.

Post by universaldilettant »

tried it - but no luck. anyways the app omits the http:// directly after changing to another field.

tried to put both in the indoor and outdoor server. both reult in the no connection error. I have the feeling that the app doesn't even try to connect as there is no waiting or anything involved...

thanks

universaldilettant
Posts: 5
Joined: 31 Jul 2013 21:44

iOS z-way app actually crashes the server

Post by universaldilettant »

So it seems that the app connects to z-way server on the raspberry but always when I launch the app and try to open the connection the server crashes.

User avatar
PoltoS
Posts: 5532
Joined: 26 Jan 2011 19:36

Please provide us with the

Post by PoltoS »

Please provide us with the log, server version and may be the crash dump.

Post Reply