Issues after 2.0.1 upgrade via management on 8084

Discussions about RaZberry - Z-Wave board for Raspberry computer
Post Reply
MRedRaider
Posts: 4
Joined: 10 Aug 2015 05:24

Issues after 2.0.1 upgrade via management on 8084

Post by MRedRaider » 10 Aug 2015 05:32

I used the management page at port 8084 to attempt to update from 2.0.0 to 2.0.1. The page in chrome eventually timed out.
Now the current Expert UI is exposing HTML tags in the title bar and that's it, 8084 is grey background with no text. I can go to HA or BlueUI just fine. HA has 74 warnings ("Can not instanciate module...")

I tried installing from command line but the problem persists.

Any ideas?

8084.png
8084.png (104.35 KiB) Viewed 3357 times

MRedRaider
Posts: 4
Joined: 10 Aug 2015 05:24

Re: Issues after 2.0.1 upgrade via management on 8084

Post by MRedRaider » 10 Aug 2015 05:55

I was able to roll back to 2.0.0 which recovered the ExpertUI but not the 8084 page. Would be great to get everything back working again.

petergebruers
Posts: 231
Joined: 26 Jul 2015 17:29

Re: Issues after 2.0.1 upgrade via management on 8084

Post by petergebruers » 10 Aug 2015 07:54

Something similar happened to me once. the solution was to upgrade via command line, as described on http://razberry.z-wave.me/index.php?id=24

MRedRaider
Posts: 4
Joined: 10 Aug 2015 05:24

Re: Issues after 2.0.1 upgrade via management on 8084

Post by MRedRaider » 10 Aug 2015 21:26

I tried that before posting. no change. The only way I got even the new Expert UI recovered was by forcing 2.0.0 on it with the instructions on that page.
8084 is still broken.

You think upgrading from the rolled back 2.0.0 will address it? I'm being cautious now since at least the JSON interface is working for my custom control center.

petergebruers
Posts: 231
Joined: 26 Jul 2015 17:29

Re: Issues after 2.0.1 upgrade via management on 8084

Post by petergebruers » 10 Aug 2015 22:04

Tough question... Systems can be so different. I think it can solve the display of the "{{ ... }}" things. But maybe it's worth waiting for v2.02. I've read in another post that it's close to being released (it's still rc2 and not recommended for production).

MRedRaider
Posts: 4
Joined: 10 Aug 2015 05:24

Re: Issues after 2.0.1 upgrade via management on 8084

Post by MRedRaider » 10 Aug 2015 23:19

petergebruers wrote:Tough question... Systems can be so different. I think it can solve the display of the "{{ ... }}" things. But maybe it's worth waiting for v2.02. I've read in another post that it's close to being released (it's still rc2 and not recommended for production).
I'm not a forum regular so I missed that. I'll wait and give it a shot since it's "functional" right now.

Thanks!

toomuo
Posts: 23
Joined: 01 Jan 2015 20:14

Re: Issues after 2.0.1 upgrade via management on 8084

Post by toomuo » 11 Aug 2015 07:31

Don't forget to force your browser to reload the page fully as well (quit & restart browser), you may be looking at the cached "dead/can't access" state from during the update. I think I ran into that during one of the update using 8084.

Post Reply