Page 1 of 1

Issues after 2.0.1 upgrade via management on 8084

Posted: 10 Aug 2015 05:32
by MRedRaider
I used the management page at port 8084 to attempt to update from 2.0.0 to 2.0.1. The page in chrome eventually timed out.
Now the current Expert UI is exposing HTML tags in the title bar and that's it, 8084 is grey background with no text. I can go to HA or BlueUI just fine. HA has 74 warnings ("Can not instanciate module...")

I tried installing from command line but the problem persists.

Any ideas?

8084.png
8084.png (104.35 KiB) Viewed 4014 times

Re: Issues after 2.0.1 upgrade via management on 8084

Posted: 10 Aug 2015 05:55
by MRedRaider
I was able to roll back to 2.0.0 which recovered the ExpertUI but not the 8084 page. Would be great to get everything back working again.

Re: Issues after 2.0.1 upgrade via management on 8084

Posted: 10 Aug 2015 07:54
by petergebruers
Something similar happened to me once. the solution was to upgrade via command line, as described on http://razberry.z-wave.me/index.php?id=24

Re: Issues after 2.0.1 upgrade via management on 8084

Posted: 10 Aug 2015 21:26
by MRedRaider
I tried that before posting. no change. The only way I got even the new Expert UI recovered was by forcing 2.0.0 on it with the instructions on that page.
8084 is still broken.

You think upgrading from the rolled back 2.0.0 will address it? I'm being cautious now since at least the JSON interface is working for my custom control center.

Re: Issues after 2.0.1 upgrade via management on 8084

Posted: 10 Aug 2015 22:04
by petergebruers
Tough question... Systems can be so different. I think it can solve the display of the "{{ ... }}" things. But maybe it's worth waiting for v2.02. I've read in another post that it's close to being released (it's still rc2 and not recommended for production).

Re: Issues after 2.0.1 upgrade via management on 8084

Posted: 10 Aug 2015 23:19
by MRedRaider
petergebruers wrote:Tough question... Systems can be so different. I think it can solve the display of the "{{ ... }}" things. But maybe it's worth waiting for v2.02. I've read in another post that it's close to being released (it's still rc2 and not recommended for production).
I'm not a forum regular so I missed that. I'll wait and give it a shot since it's "functional" right now.

Thanks!

Re: Issues after 2.0.1 upgrade via management on 8084

Posted: 11 Aug 2015 07:31
by toomuo
Don't forget to force your browser to reload the page fully as well (quit & restart browser), you may be looking at the cached "dead/can't access" state from during the update. I think I ran into that during one of the update using 8084.