Page 2 of 3

Re: Errors after clean installation (Timezone, database update and send mail support)

Posted: 04 Apr 2020 03:20
by Krooms
Wow!
Thx for your great work!
Gonna test it tomorrow morning! :)

Re: Errors after clean installation (Timezone, database update and send mail support)

Posted: 04 Apr 2020 15:51
by aLiEnHeAd
PoltoS wrote:
04 Apr 2020 03:03
We have just released v3.0.5. Not in the repo yet, but you can already test it from https://storage.z-wave.me/z-way-server/ ... _armhf.deb

Quite a lot of bug fixes. See the Change Log https://storage.z-wave.me/z-way-server/ChangeLog
That's great news!
I'll try it as soon as possible :-)
Do you recommend upgrading my raZberry firmware from 5.32 to 5.36 as well?

Re: Errors after clean installation (Timezone, database update and send mail support)

Posted: 04 Apr 2020 21:53
by Krooms
Need some help with updating via SSH.

What command do I use for updating?

Edit: Here is the right command.

Code: Select all

cd /tmp && wget https://storage.z-wave.me/z-way-server/z-way-3.0.5_armhf.deb && sudo dpkg -i z-way-3.0.5_armhf.deb

Re: Errors after clean installation (Timezone, database update and send mail support)

Posted: 05 Apr 2020 03:44
by Krooms
3.0.5 did solve some of my problems (updating apps work for example) but some problems still exist (changing time zone has no effect, heatcontrol doesn’t work).

Gonna try a clean install tomorrow.

Re: Errors after clean installation (Timezone, database update and send mail support)

Posted: 05 Apr 2020 11:46
by PoltoS
We will address heating app in the next release. Together with push notifications

Re: Errors after clean installation (Timezone, database update and send mail support)

Posted: 06 Apr 2020 02:40
by Krooms
Could fix the time zone problem, by changing the time zone of the raspberry itself (in terminal: "sudo raspi-config").

Everything else seems to be working fine.

Again, thx for you work! :)

Re: Errors after clean installation (Timezone, database update and send mail support)

Posted: 08 Apr 2020 17:54
by CorC
I've upgraded to 3.0.5, could it be it was compiled with some debug options enabled still?

As it seems to run really slow, and shows the following output:
screenshot
screenshot
Screenshot 2020-04-08 at 16.49.08.png (148.95 KiB) Viewed 2231 times
Or do I have a configuration parameter set I shouldnt' have?

Re: Errors after clean installation (Timezone, database update and send mail support)

Posted: 10 Apr 2020 05:49
by PoltoS
hm.. oops. indeed.

Re: Errors after clean installation (Timezone, database update and send mail support)

Posted: 11 Apr 2020 04:28
by rafale77
Will a non debug version of it be released?
on the ubuntu version I am also seeing this output a couple of days after the installation:

Apr 10 18:18:22 ubuntu z-way-server[4822]: SSL DEBUG LOCK: 19 > 1
Apr 10 18:18:22 ubuntu z-way-server[4822]: SSL DEBUG LOCK: 19 > 0
Apr 10 18:18:22 ubuntu z-way-server[4822]: SSL DEBUG LOCK: 18 > 0
Apr 10 18:18:22 ubuntu z-way-server[4822]: SSL DEBUG LOCK: 18 > 1
Apr 10 18:18:22 ubuntu z-way-server[4822]: SSL DEBUG LOCK: 18 > 0
Apr 10 18:18:22 ubuntu z-way-server[4822]: SSL DEBUG LOCK: 18 > 1
Apr 10 18:18:22 ubuntu z-way-server[4822]: SSL DEBUG LOCK: 19 > 1
Apr 10 18:18:22 ubuntu z-way-server[4822]: SSL DEBUG LOCK: 19 > 0

Re: Errors after clean installation (Timezone, database update and send mail support)

Posted: 11 Apr 2020 04:38
by PoltoS
This debug log is only on RPi. On Ubuntu it is not present. Those you see are from your openssl library