Errors after clean installation (Timezone, database update and send mail support)

Discussions about RaZberry - Z-Wave board for Raspberry computer
DavidZH
Posts: 2
Joined: 12 Apr 2020 17:46

Re: Errors after clean installation (Timezone, database update and send mail support)

Post by DavidZH »

Newbie here. Most certainly no linux hero...

I reinstalled my Pi 3B last week. Running Pimatic as the brains of my house setup with a Razberry to control some z-Wave switches and dimmers. After the clean install of 3.0.4 things ran properly for a week. But yesterday my Pimatic was unable to connect properly: "Resetting authentication" was the message there.
So today I read about 3.0.5, an immediately jumped to update. First I ran the command that is mentioned in the "Z-way 3.0.5 is released" blogpost:

Code: Select all

wget -q -O - https://storage.z-wave.me/RaspbianInstall | sudo bash
.
That did not produce any errors, but failed to result in a working z-way-server. I don't know why, but after that I purged zbw... That was stupid. Really stupid. Because now whatever way of updating I try: apt install, wget/dpkg or the above script, installing fails with the error:

Code: Select all

cat: /etc/zbw/passwd: No such file or directory
Is there any way out of my mess without totally reinstalling the Pi?


sofakng
Posts: 23
Joined: 09 Jun 2020 06:09

Re: Errors after clean installation (Timezone, database update and send mail support)

Post by sofakng »

@PoltoS, can you double-check http://storage.z-wave.me/z-way-server/z ... v3.0.6.tgz?

I'm creating a Docker container with Ubuntu 16.04 (because you require libssl 1.0) but I'm also getting a flood of SSL DEBUG LOCK messages in the console.

User avatar
PoltoS
Posts: 5687
Joined: 26 Jan 2011 19:36

Re: Errors after clean installation (Timezone, database update and send mail support)

Post by PoltoS »

This is a debug log that we will remove in next version

Post Reply