[solved] mobile notifications in 3.1.0

Discussions about RaZberry - Z-Wave board for Raspberry computer
Post Reply
User avatar
aLiEnHeAd
Posts: 92
Joined: 02 Feb 2017 15:09

[solved] mobile notifications in 3.1.0

Post by aLiEnHeAd »

Hi!
I successfully upgraded Z-Way to v3.1.0 but I have some issues with the new notification concept:
- I have two Mobile App Support apps: v.1.3.4 (active) and 1.2.7 (not active)
- Mobile Devices do not appear within the devices but in the Mobile App Support (1.3.4), that is why I cannot choose the push notification channel for a mobile device.

I just found out where the different MobileAppSupport apps come from:
I have the following directories:
- /opt/z-way-server/automation/modules/MobileAppSuport/ -> contains v.1.2.7
- /opt/z-way-server/automation/userModules/MobileAppSupport -> contains v.1.3.4
- /opt/z-way-server/automation/modules/MobileAppSupport/ -> contains v.2.0.0 (not visible in UI)
- error whe starting z-way-server: "Cannot instantiate module: MobileAppSupport: TypeError: Cannot read property 'logLevel' of undefined"

edit:
I solved the mobile app issue by manually deleting the old MobileAppSupport Apps
Push Messages work now and I see my mobile devices 8-)

enbemokel
Posts: 373
Joined: 08 Aug 2016 17:36

Re: [solved] mobile notifications in 3.1.0

Post by enbemokel »

So you deleted the 1.2.7 and 1.3.4 from z-way apps and also the directorys?
Thanks

User avatar
aLiEnHeAd
Posts: 92
Joined: 02 Feb 2017 15:09

Re: [solved] mobile notifications in 3.1.0

Post by aLiEnHeAd »

I only deleted the directorys from the file system and restarted z-way-server.
-> push messages work without any problems. 👍
(...now that you mention it, perhaps I should have deleted the apps from the GUI first ?!?)

markchang
Posts: 12
Joined: 21 Oct 2019 01:50

Re: [solved] mobile notifications in 3.1.0

Post by markchang »

I have the 2.0 beta version and I don’t know how to eliminate it in order to install a stable version

I cant use the push notifications and I don’t know how to solve it

User avatar
PoltoS
Posts: 5880
Joined: 26 Jan 2011 19:36

Re: [solved] mobile notifications in 3.1.0

Post by PoltoS »

Remove the folder /opt/z-way-server/automation/userModules/MobileAppSupport

Post Reply