(Almost) no events displayed?

Discussions about RaZberry - Z-Wave board for Raspberry computer
Post Reply
HeHa
Posts: 12
Joined: 30 Dec 2016 22:46

(Almost) no events displayed?

Post by HeHa »

Hi,

once upon a time, I had an event logged every time a switch was turned on or off, and every time presence state changed.
I can not remember when this stopped, but at some point in time, several releases ago, as far as I remember, this stopped and now my event log is practically empty.

When I go to Events in the user interface via browser, then the default is to show all events of today.
I am told "Sorry, there are no events to show."

if I swap to all events last 7 days, I am still told "Sorry, there are no events to show."

If I click the "circle arrow" in the user interface, then I get 2 events:
11.9. - 06:25 Missing receiver e-mail address. Please check your configuration in the following app instance: undefined
10.9. - 06:25 Missing receiver e-mail address. Please check your configuration in the following app instance: undefined

if I refresh the browser, then I get many more events, the top 5 being:
11.9. - 06:25 Missing receiver e-mail address. Please check your configuration in the following app instance: undefined
10.9. - 06:25 Missing receiver e-mail address. Please check your configuration in the following app instance: undefined
19.8. - 14:52 Z-Wave device ID is back to life: 4
19.8. - 14:47 Connection lost to Z-Wave device ID: 4

Does anyone have an explanation to:
1/ why pressing refresh in user interface and refreshing browser does not give the same result?
2/ why there are displayed more than 7 day old events, if 7 days is chosen?
3/ how I get my switches and presence state to write an event, when state is changed?



/HeHa

User avatar
PoltoS
Posts: 5887
Joined: 26 Jan 2011 19:36

Re: (Almost) no events displayed?

Post by PoltoS »

Looks like a bug. Can we have access to your account to check it? Please send in PM or by mail

HeHa
Posts: 12
Joined: 30 Dec 2016 22:46

Re: (Almost) no events displayed?

Post by HeHa »

PoltoS wrote:
14 Sep 2020 13:42
Please send in PM or by mail
PM sent, I think... But it sits in folder "Outbox" and not "Sent messages" ?

Post Reply