Aeotec Multi Sensor

Discussions about existing Z-Wave device and their usage with Z-Way/Z-Cloud/Z-Box
Post Reply
tomshuette
Posts: 67
Joined: 29 Nov 2016 11:26

Aeotec Multi Sensor

Post by tomshuette » 27 Feb 2019 22:40

Habt ihr auch so schlechter Erfahrungen in Bezug auf die Batterie-Lebensdauer?
bei mir ist die immer nach 3-6 Monaten alle. Das ist nicht akzeptabel.

tomshuette
Posts: 67
Joined: 29 Nov 2016 11:26

Re: Aeotec Multi Sensor

Post by tomshuette » 02 Mar 2019 14:00

Do you also have such bad experiences in terms of battery life?
For me, is always after 3-6 months empty. This is not acceptable.

bogr
Posts: 172
Joined: 16 Nov 2015 22:46

Re: Aeotec Multi Sensor

Post by bogr » 03 Mar 2019 18:13

Yes, I have exactly the same problem. I have configured it according to reccomendations, but still the same problem.

tomshuette
Posts: 67
Joined: 29 Nov 2016 11:26

Re: Aeotec Multi Sensor

Post by tomshuette » 03 May 2019 13:22

I use now only with one battery..

micky1500
Posts: 82
Joined: 07 Feb 2016 16:29

Re: Aeotec Multi Sensor

Post by micky1500 » 17 May 2019 22:26

I have 4 of these. all at f/w 1.11
2 worked for 9 months on 2 batteries.
The other 2 would be 80% battery one day and dead within 3 more days. (the green led would be on longer than normal)
I tried factory resets, reconfigure settings. just seemed random.

I have now wired them up to a 5v external power supply.
They work well with external power.
Raspi 3(Stretch), Zwave.me 3.0.0

Charli1232
Posts: 2
Joined: 27 Jun 2019 18:35
Contact:

Re: Aeotec Multi Sensor

Post by Charli1232 » 03 Jul 2019 12:53

i think uses 1 battery?

tomshuette
Posts: 67
Joined: 29 Nov 2016 11:26

Re: Aeotec Multi Sensor

Post by tomshuette » 11 Aug 2019 01:40

Batterie ist wieder low...3 Monate.

Ich weiß nicht wie die Z-Wave Assoziation solchen Schrott zertifizieren kann!

Post Reply